WERKGEVERS

Om werknemers die Corona hebben gehad snel weer aan de slag te krijgen hebben wij Co-vit opgericht. Ons uitgangspunt is hierbij dat een snel en effectief programma het verzuim korter maakt.

Corona en werk

Heb jij als bedrijf veel last van een groot te kort aan personeel door het lange herstel van Corona.

Wij hebben daar een oplossing voor, we hebben 4 trajecten opgesteld die jou daar mee kan helpen waardoor jullie personeel weer snel aan de slag kan.


Als een werknemer Corona krijgt, brengt dat ook voor de werkgever onzekerheden met zich mee.​ Wat kan ik als werkgever doen om de werknemer zo goed mogelijk te ondersteunen? 
 

Kenmerkend voor re-integratie bij Corona is het relatief onvoorspelbare verloop. Werkgever en werknemer hebben hier beide een belang. Zeker belangrijk als je beseft dat de gemiddelde afwezigheid door Corona soms wel maanden kan duren. Met grote financiële impact voor de werkgever en werknemer.

  • Je moet salaris doorbetalen;

  • Je moet vervanging regelen;

  • Bedrijfsresultaten worden negatief beïnvloed

Co-Vit Corona revalidatietraject  = sneller reïntegreren 
Het Co-vit Corona revalidatietraject zorgt ervoor dat werknemers, door een combinatie van Fysiotherapie, Psychologie en Bewegingsagogie sneller terug keren in de werkomgeving. Het is dan wel een investering maar op lange termijn kost dat veel minder dan elke keer vervangend personeel vinden of te kort komen van medewerkers.

 

 


Kosten besparen

De argumentatie om dit als werkgever te doen is simpel: je toont je als bedrijf ‘goed werkgever’, het past bij de moderne manier van ondernemen. Toch zit er ook een financieel argument aan vast: een ziektedag kost een bedrijf geld, bedragen variëren van € 230,00 tot € 400,00.

Sneller weer terugkomen in de werkomgeving bespaart dus veel geld.  In sommige gevallen wordt gesproken over 2 tot 3 maanden. Dan is een investering in een Co-Vit Corona revalidatietraject van gemiddeld genomen € 249,00 tot € 949,00 wel heel snel terugverdiend. 

Co-vit

Co-Vit Corona revalidatietraject bestaat uit een combinatie van Fysiotherapie, Psychologie en Bewegingsagogie.Het uithoudingsvermogen, conditie en kracht wordt snel verbeterd.
 

Wilt u meer weten? bel of mail Co-vit.